Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendefriesland.nl


  Helderzienden hulplijn in Friesland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Anouk
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendefriesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk, gaf me de bevestiging die ik nodig had. Bedankt voor je raad en advies.
Bedankt voor je geduld met mij.

Namaste Roos.




Ervaring van Roos met helderziende Anouk   Ervaring van Roos met helderziende Anouk   Ervaring van Roos geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Hoi Anouk.
Iedereen mag weten dat jij de beste bent. Ik bel je snel weer.
Groetjes je trouwe beller ik.




Ervaring van Ik met helderziende Anouk   Ervaring van Ik met helderziende Anouk   Ervaring van Ik geplaatst op 29 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouck,

Ik wil je heel erg bedanken dat je keer op keer mij weer even terug op m'n plek zet nadat je weer al mijn kopspinsels aanhoort. Je hebt eigenlijk ook altijd gelijk gehad tot nu. Alhoewel het niet makkelijk is met deze gozer. Ik ben benieuwd hoe alles gaat lopen...





Ervaring van Rosanne met helderziende Anouk   Ervaring van Rosanne met helderziende Anouk   Ervaring van Rosanne geplaatst op 27 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk is zeker de beste op de lijn, ze heeft me altijd gesteund..en heeft altijd gelijk gehad met wat voor vragen ik ook kwam...zij wist het antwoord...dank jewel Anouk voor alles..xxx




Ervaring van Anneke met helderziende Anouk   Ervaring van Anneke met helderziende Anouk   Ervaring van Anneke geplaatst op 22 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  In 1 woord geweldig
To the point.
Altijd bij het juiste eind
Luisterend oor en geeft goed advies.
Voor mij de allerbeste.




Ervaring van Sandra  met helderziende Anouk   Ervaring van Sandra  met helderziende Anouk   Ervaring van Sandra geplaatst op 21 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk is veel meer dan die 5 sterren waard.
Ze is ontzettend lief, leeft oprecht met je mee. Zij is een medium dat begaan is en je echt wil helpen.
Daarnaast is ze snel. Ziet dingen goed. Ik kan het herkennen. Fijn om zo iemand te spreken. Doet mij in ieder geval erg goed.
Dankjewel weer Anouk.




Ervaring van Janny met helderziende Anouk   Ervaring van Janny met helderziende Anouk   Ervaring van Janny geplaatst op 19 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Wat een lieve, eerlijke en oprechte reading. Bedankt voor het gesprek. Bel zeker snel weer.




Ervaring van Francine met helderziende Anouk   Ervaring van Francine met helderziende Anouk   Ervaring van Francine geplaatst op 17 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Bedankt Anouk, ik spreek graag met jou zoals daarnet. Elk keer leer ik iets nieuws. Je ben een geweldige helderziende.




Ervaring van Nadya met helderziende Anouk   Ervaring van Nadya met helderziende Anouk   Ervaring van Nadya geplaatst op 15 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Liefste Anouk, via deze weg wil ik je ook nog eens bedanken voor je goeie raad en mooie inzichten. Je ziet de dingen heel zuiver en juist. Kijk uit naar de dag dat die ene voorspelling uit zal komen. Dank voor je steun en toeverlaat.




Ervaring van Erika met helderziende Anouk   Ervaring van Erika met helderziende Anouk   Ervaring van Erika geplaatst op 11 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Wat ben je eerlijk. Fijn om met jou te praten. Dank je wel dikke knuffel. Janny.




Ervaring van Janny met helderziende Anouk   Ervaring van Janny met helderziende Anouk   Ervaring van Janny geplaatst op 11 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Al een tijdje bel ik naar Anouk. Altijd zal ze een eerlijk antwoord geven. Of dat nu goed of slecht is. Wel met de nodige zachtheid. Ze is superlief en weet je vooral ook rust te geven. En alles wat ze zegt komt altijd uit! Ik heb al heel veel aan haar gehad! Voor mij is zij de beste van de site!




Ervaring van Sophie met helderziende Anouk   Ervaring van Sophie met helderziende Anouk   Ervaring van Sophie geplaatst op 7 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Ongelooflijk hoe goed jij bent in wat je doet. Ongeveer een jaar geleden deed je voorspelling dat iemand waar ik toen contact had me ooit wel terug zou contacteren, ook al had hij ondertussen een andere relatie. En dat deed hij dus inderdaad uit het niets. Wil je hierbij ook bedanken voor alle steun en wijze raad. Wat zou ik toch doen zonder jou. Tot heel snel.




Ervaring van Ikje  met helderziende Anouk   Ervaring van Ikje  met helderziende Anouk   Ervaring van Ikje geplaatst op 6 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Ik heb net een heel fijn gesprek gehad. Het doet me erg goed. En de antwoorden waren zuiver. Bedankt voor de fijne woorden. Anekke.




Ervaring van Anekke met helderziende Anouk   Ervaring van Anekke met helderziende Anouk   Ervaring van Anekke geplaatst op 28 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Heel erg bedankt voor alle gesprekken. Ik vond het heel fijn. Je bent een super lieve vrouw en voelt de dingen heel goed aan. Ik hoop dat je gelijk gaat krijgen . Veel liefs, ik bel je binnenkort weer.




Ervaring van Evelien met helderziende Anouk   Ervaring van Evelien met helderziende Anouk   Ervaring van Evelien geplaatst op 28 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk,
bedankt voor al je steun afgelopen tijd,
en je goede advies die je mij altijd geeft.
Je ben een zuiver medium en jou voor spelingen komen telkens weer uit.




Ervaring van Jasmijn met helderziende Anouk   Ervaring van Jasmijn met helderziende Anouk   Ervaring van Jasmijn geplaatst op 22 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  En hoppa, weer een voorstelling uitgekomen.
Wauw! wauw !
B waar ik een date mee hebt gehad. Ik vroeg Anouk: komt er een 2de date ?
Anouk : denk t toch niet Daphne.
En ja hoor, vanavond is het duidelijk geworden.
Ik heb nog nooit iemand gesproken waarbij zoveel voorspellingen uit zijn gekomen. Dat meen ik oprecht !
Hoop dat je nooit van deze lijn afgaat.
I believe in you!
Veel liefs: Daphne




Ervaring van Daphne  met helderziende Anouk   Ervaring van Daphne  met helderziende Anouk   Ervaring van Daphne geplaatst op 20 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Ik weet dat vroeg of laat uitkomt wat je zegt . Moet dan steeds bij mezelf lachen en aan je denken. Ah ja dat had ze toch gezegd, denk ik dan
Je bent een topper .. tot snel
Ikje




Ervaring van S met helderziende Anouk   Ervaring van S met helderziende Anouk   Ervaring van S geplaatst op 18 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Hoi lieverd, even een kort berichtje jou te laten weten dat ik Sander op jou advies heb gebeld. Hij heeft indd niet opgenomen zoals je had gezegd.
Kan ook druk zijn met werk enz...
verder afwachten...
Ik houd je op de hoogte.

Veel liefs : Daphne XXXX




Ervaring van Daphne  met helderziende Anouk   Ervaring van Daphne  met helderziende Anouk   Ervaring van Daphne geplaatst op 17 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk,

Even een recensie tussendoor.
Ik heb al jaren contact met jou. De eerste keer ruim 7 jaar geleden belde ik jou met de vraag komt J terug.
Nee antwoorden jij, hij bouwt een toekomst op met zijn nieuwe vriendin.
vele vertelde mij dat hij terug zou keren.
Ik begreep echter niet waarom jij als enige iets anders zag.
Je hebt gelijk gehad.
Toen heb ik aantal dates gehad. Ook dat werden ze niet. Ook hierin heb je gelijk gehad.
Mijn Jongste zoon die voor zijn scooter theorie het niet ging halen. Weer had je gelijk.
Dat het weer goed kwam met mijn oudste zoon zijn relatie. Ja ze zijn weer samen.
Toen de vraag, kom ik uit de selectie voor ervaringsdeskundigen nee zei je. En weer gelijk.
mijn relatie van anderhalf jaar geleden waarbij ik aan alle kanten ben bedrogen.
Jij vertelde dat die 2 niet samen blijven.
Haha en ja hoor uit elkaar. Hij heeft zelfs daarna nog 2 gehad.
Het is nu enkel afwachten hoe t met S gaat verlopen. Het kan echt niet anders dat dit ook goed gaat komen. Als er iets is bel ik alleen jou.
Lieve, geduldige, eerlijke, oprechte Anouk.
Voor de beste op deze lijn.
You are amazing iedereen mag moet dit weten.

Dikke knuffel.
Veel liefs Daphne.




Ervaring van Daphne  met helderziende Anouk   Ervaring van Daphne  met helderziende Anouk   Ervaring van Daphne geplaatst op 11 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk,
Ik spreek u nu al geruime tijd en veel dingen zijn uitgekomen. Super blij met u op de lijn. Al uw inzichten zijn altijd oprecht en eerlijk, dat maakt u een mooi persoon. Echt een aanrader.
Dank u wel lieve Anouk.
Liefs P




Ervaring van P met helderziende Anouk   Ervaring van P met helderziende Anouk   Ervaring van P geplaatst op 10 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Ik heb vooruitzichten en ga zeker gebruik maken van je goede raad en hoop dat al deze voorspellingen mogen uitkomen. Je bent een topvrouw. Ik zal je zeker aanbevelen bij anderen. Dank je wel en ik hou je zeker op de hoogte xxxx.




Ervaring van Judith met helderziende Anouk   Ervaring van Judith met helderziende Anouk   Ervaring van Judith geplaatst op 9 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk,
Een maand lang heb ik je elke dag gebeld, elke dag met de vraag of het nog goed zou komen tussen mij en D en je hield voet bij stuk, hij zal onverwachts met een smoesje contact opnemen, ook zal hij dezelfde dag langskomen. Ik zei nog nou dan ga ik afstandelijk doen, je zei nee je zal dat zeker niet doen, het zal direct weer goed zijn. En ja, het is precies gegaan zoals je zei. Ook zei je dat hij mij in het begin niet miste vanwege koppigheid en boosheid maar op den duur zag je dat hij mij zou missen, iets wat voor mij niet te geloven was gezien wat er allemaal gebeurd is. Echt lieve Anouk, ik ben zo blij dat het is uitgekomen en dat het weer goed tussen ons is. Je bent een topper maar bovenal een grote steun voor mij geweest in deze donkere nare periode. Heel veel liefde en respect voor jou.




Ervaring van Sabreena met helderziende Anouk   Ervaring van Sabreena met helderziende Anouk   Ervaring van Sabreena geplaatst op 8 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk, elke keer denk ik dit kan helemaal niet. En even later komt de voorspelling dan toch weer uit. Mindblowing. Knap van je. Thx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Dag Anouk, bij deze even laten weten dat de appartementen inderdaad gecontroleerd zijn door de overheid. Topper ben je. Bel je snel, dank je.




Ervaring van Anoniem  met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem  met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve, beste, Anouk op deze lijn. Je bent geen 5 sterren waard maar 10!
Ik spreek jou al een aantal jaar, telkens zit jij goed. Heb zoveel collega's van jou gesproken maar jij bent echt de number one.
Je zegt zoals het is. Afgelopen weken jou veel gebeld ivm mijn zoon en zijn relatie of het goed gaat komen.
En yessss, je hebt het goed gezien. Het andere moet ook dan goed gaan komen. Ik ben je heel dankbaar voor wie je bent en wat je doet. Je bent nog lang niet van me af hoor. Dankje wel lieverd. Dikke kussss. Liefs: Daphne




Ervaring van Daphne  met helderziende Anouk   Ervaring van Daphne  met helderziende Anouk   Ervaring van Daphne geplaatst op 7 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Complimenten voor Anouk, weer iets uitgekomen wat ik 3 dagen geleden niet kon plaatsen. Je voorspellingen en woorden kloppen.
Bedankt om ook te luisteren.




Ervaring van Anoniem  met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem  met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Dank je wel Anouk voor het luisteren en jouw advies!. Alles kwam even hard op mij af, maar ik heb mij alweer herpakt.




Ervaring van M met helderziende Anouk   Ervaring van M met helderziende Anouk   Ervaring van M geplaatst op 3 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Je had gelijk. Natuurlijk, zoals altijd. We hebben terug contact en doen terug leuke dingen.
Steeds help je me door mijn onzekerheid. Ben je zo dankbaar voor jouw advies. Je bent een toppertje x S




Ervaring van S  met helderziende Anouk   Ervaring van S  met helderziende Anouk   Ervaring van S geplaatst op 28 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  BOEM. Je hebt het weer goed gezien. Hij heeft inderdaad de baan gekregen.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk, ik blijf het zeggen je bent meer dan vijf sterren waard! Er is weer een voorspelling uitgekomen, ongelooflijk ik weet niet hoe je het doet. Wat ben ik blij met jou op de lijn, je bent de enige die het bij mij steeds weer aan het juiste eind heeft. Duizendmaal dank voor alles. Een dikke knuffel van mij en tot snel weer!




Ervaring van Sweety met helderziende Anouk   Ervaring van Sweety met helderziende Anouk   Ervaring van Sweety geplaatst op 20 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve, bijzondere Anouk, mijn grote steun.
Gewoon even een berichtje voor jou omdat je het verdient. We spreken elkaar al een lange tijd.
Heb alleen vertrouwen in jou, en alleen in jou.
Jij hebt altijd gelijk, zoveel geduld.
Dikke knuffel xxxx






Ervaring van Daphne  met helderziende Anouk   Ervaring van Daphne  met helderziende Anouk   Ervaring van Daphne geplaatst op 18 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Ik vind jou zo goed! Je bent altijd heel duidelijk en to the point, super zuiver. Je bent een schat! Dankjewel. Liefs!




Ervaring van X met helderziende Anouk   Ervaring van X met helderziende Anouk   Ervaring van X geplaatst op 17 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Ik ben helemaal ondersteboven van het gesprek met Anouk. Ze twijfelt totaal niet. Ik voelde aan alles hoe recht ze er bovenop zat. Ik kom eigenlijk woorden tekort en moet even bijkomen, maar zo glashelder, direct en zo extreem zuiver heb ik niet eerder meegemaakt. Wat een gave. Anouk ik hou je zeker op de hoogte! Je hebt zoveel onrust bij me weggehaald. Heel veel dank!! Xxx




Ervaring van Soraya met helderziende Anouk   Ervaring van Soraya met helderziende Anouk   Ervaring van Soraya geplaatst op 13 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk vertelde mij dat ik echt heel snel weer van hem ging horen en tijdens de reading appte hij al!
Heel bijzonder natuurlijk...maar de meerwaarde van Anouk is dat ze jou echt handvaten geeft met haar gave, om de juiste keuzes voor jezelf te maken.




Ervaring van M met helderziende Anouk   Ervaring van M met helderziende Anouk   Ervaring van M geplaatst op 12 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk, het was confronterend hoe je me naar mezelf liet kijken in mijn relatie. Ik heb je raad opgevolgd en dat werpt zijn vruchten meer dan af. Bedankt voor je eeuwige geduld en het durven de waarheid te zeggen op een begripvolle manier. Dankjewel 1000 sterren.




Ervaring van Anoniem  met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem  met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendefriesland.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendefriesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendefriesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendefriesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden