Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendefriesland.nl


  Helderzienden hulplijn in Friesland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Sandra
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendefriesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sandra
  Ervaring met helderziende Sandra
  Dag Sandra,
Zojuist een heel prettig gesprek met je gevoerd. Heel opvallend hoe goed jij situaties in kunt voelen dan wel boodschappen door krijgt. Ik was wel onder de indruk moet ik je zeggen, en dat ben ik niet zo heel snel.
Dank hiervoor.
Groet, J.




Ervaring van J met helderziende Sandra   Ervaring van J met helderziende Sandra   Ervaring van J geplaatst op 11 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sandra
  Ervaring met helderziende Sandra
  Dag Sandra, dank voor de healing i.v.m kat Sam op 4/02. ik vond het niet makkelijk, zo over de telefoon. Jammer dat mijn krediet erdoor was. Warme groet.




Ervaring van Myriam met helderziende Sandra   Ervaring van Myriam met helderziende Sandra   Ervaring van Myriam geplaatst op 4 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sandra
  Ervaring met helderziende Sandra
  Ik vind haar goed, ze ziet veel en voelt goed aan, wat de toekomst brengt zullen we moeten afwachten, bedankt voor je reading en healing, hopelijk vinden we de nodige rust.




Ervaring van vrouwtje met helderziende Sandra   Ervaring van vrouwtje met helderziende Sandra   Ervaring van vrouwtje geplaatst op 4 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sandra
  Ervaring met helderziende Sandra
  Sandra, je sloeg de spijker op zijn kop. Eerlijk, zuivere medium. Ik bel je gauw weer.




Ervaring van Cherida3 met helderziende Sandra   Ervaring van Cherida3 met helderziende Sandra   Ervaring van Cherida3 geplaatst op 28 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sandra
  Ervaring met helderziende Sandra
  Dank je wel voor het gesprek, je advies en je healing. Ik wacht nu het oprechte gesprek af dat tussen ons gaat plaatsvinden. Eerst meer rust en acceptatie en daarna zien we weer verder.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sandra   Ervaring van Anoniem met helderziende Sandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sandra
  Ervaring met helderziende Sandra
  Heel mooi medium. Niet te geloven haast wat zij door mocht krijgen over mij uit de tijd van mijn jeugd. Meisje met rood witte kraaltjes armband. Ik was flabbergasted. Wow. Top medium, zij kan echt concrete dingen zien en voelen. te gek. Dank voor alles wat je tot nu toe voor mij hebt gedaan. Liefs.




Ervaring van RAM met helderziende Sandra   Ervaring van RAM met helderziende Sandra   Ervaring van RAM geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sandra
  Ervaring met helderziende Sandra
  Dank je voor de mooie Reading en de healing. Het gaat mij zeker erg helpen de komende tijd. Waarvoor dank. Ik zie het allemaal positief tegemoet en blijf er in geloven. Dank je.




Ervaring van Mar met helderziende Sandra   Ervaring van Mar met helderziende Sandra   Ervaring van Mar geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sandra
  Ervaring met helderziende Sandra
  Lieve Sandra, je bent echt een TOPPER. Geen 5 maar 10 sterren. Een TOP Medium.

Mijn vriend, Ongelooflijk hoe jij precies en zo gedetailleerd zijn emoties, gevoelens en gedachten aan kan voelen.
Ook omgevingsfactoren bij hem in de kleinste details zie je.

Door jouw enorme gave en doordat je een goed medium bent.

Dankzij jou wist ik wat er in hem omging, heb ik zijn emoties en gevoelens heel goed kunnen begrijpen en ook zijn situatie. En zelfs soms zijn 'droge' reacties, waar veel meer achter schuil ging.

Je bent eerlijk maar ook geef je mij de juiste handvatten zodat de communicatie beter verloopt.

Ik ben je ontzettend dankbaar lieve Sandra.

Liefs Anneke.




Ervaring van Anneke met helderziende Sandra   Ervaring van Anneke met helderziende Sandra   Ervaring van Anneke geplaatst op 8 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sandra
  Ervaring met helderziende Sandra
  Dankje voor het geduld en begrip

M.




Ervaring van Marijke met helderziende Sandra   Ervaring van Marijke met helderziende Sandra   Ervaring van Marijke geplaatst op 2 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sandra
  Ervaring met helderziende Sandra
  Hoi Sandra net met je gesproken. Je voelt de dingen goed aan.




Ervaring van Mal met helderziende Sandra   Ervaring van Mal met helderziende Sandra   Ervaring van Mal geplaatst op 2 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sandra
  Ervaring met helderziende Sandra
  kon precies benoemen wat er speelt, heeft mij gerustgesteld .
Is nu nog wat afwachten.En een erg aangenaam gesprek gehad in verband over ex man ik laat je het zeker weten als het uitkomt .van een vriend .groetjes r.




Ervaring van anoniem met helderziende Sandra   Ervaring van anoniem met helderziende Sandra   Ervaring van anoniem geplaatst op 6 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sandra
  Ervaring met helderziende Sandra
  lieve sandra,
ik heb je vanavond voor de eerste maal gesproken. Bedankt voor dit mooie consult. Je hebt me de moed gegeven om door te gaven . En hetgene wat je zag in de kaarten klopte helemaal. Ik bel je zeker nog terug. liliane.




Ervaring van liliane met helderziende Sandra   Ervaring van liliane met helderziende Sandra   Ervaring van liliane geplaatst op 4 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Sandra  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendefriesland.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendefriesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendefriesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendefriesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden